www.iiiWe.com » با این سبزیجات معطر به سلامتی سلام کن

 صفحه شخصی مجتبی محمدی   
 
نام و نام خانوادگی: مجتبی محمدی
استان: تهران - شهرستان: تهران
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  مطالعات و نظارت عالیه
تاریخ عضویت:  1389/01/21
 روزنوشت ها    
 

 با این سبزیجات معطر به سلامتی سلام کن بخش عمومی

3

با این سبزیجات معطر به سلامتی سلام کن

شوید، جعفری، آویشن، گشنیز! فقط کافی است یک دسته از این سبزیجات معطر وارد خانه شود تا فضا را پر از عطر خود کند .

خوشبختانه ما ایرانی‌ها نه تنها از سبزیجات معطر برای تهیه‌ی غذاهایی مانند دلمه، آش و همچنین برای تزیین غذا استفاده می‌کنیم بلکه سبزی خوردن نیز پای ثابت سفره‌هایمان است. این گونه است که هم می‌شود از عطر و طعم آن‌ها لذت برد و هم از خواص بی شمارشان. در این مقاله گوشه‌ای از این خواص را مرور می‌کنیم.

زجات, خواص گشنیز, فواید جعفری, خاصیت سیر, خواص آویشن, خواص دارویی سبزیجات, خواص سبزیجات معطر, فواید شوید, ایت سبزیجات, خواص داروئی سبزیجات معطر, خاصیت سبزیجات معطر,خواص سبزیجات، خواص میوه جات ،خواص خوراکیها،سبزیجات
شوید: دوست شب های بی‌خوابی
شوید یکی از سبزیجات معطر پرطرفدار است که اتفاقاً خواص فوق‌العاده‌ای دارد. اطبای مصری سال‌ها پیش از این سبزی به عنوان دارو استفاده می‌کرده‌اند. باید بدانید که شوید برای درمان مشکلات معده(به خصوص بی اشتهایی) و همچنین برای رفع اختلالات خواب‌ فوق‌العاده است.

حتماً شوید را وارد برنامه‌ی غذایی‌تان بکنید. چه به صورت سبزی خوردن و چه در داخل غذاها. تخم شوید را برای درمان بی اشتهایی مصرف کنید. کنار خوراک‌هایی مانند ماهی یا مرغ شوید بگذارید. می‌توانید داخل سس نیز شوید خرد شده بریزید. اگر به دنبال یک پیش غذای سریع و خوشمزه می‌گردید دو قاشق غذاخوری ماست را با یک قاشق خردل و سه قاشق غذاخوری شوید خرد شده مخلوط کنید. دو عدد خیار را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید. نمک بزنید و میل کنید.

گشنیز: گیاهی تقویت کننده
نگاهی به برگ‌های نازک و ظریف گشنیز بیندازید. عطر گشنیز هوش از سر آدم می‌برد. باید بدانید که اینسبزی معطر اشتهاآور است و برای تقویت دستگاه گوارش فوق‌العاده عمل می‌کند. گشنیز تازه به همراه زیره یا ادویه‌ی کاری طعم خوب و تازه‌ای به غذاها می‌دهد.

کنار گوشت‌ها و مرغ گشنیز بگذارید. در آخرین مرحله پخت کمی گشنیز تازه به غذاهایتان بزنید تا عطر و طعم دل انگیزی به آن‌ها بدهد. تخم گشنیز برای معطر کردن غذاهای سرخ کردنی و یا سالاد فوق‌العاده است. برای خوش طعم کردن غذاهایی که در مایه می‌خوابانید مقدار کمی گشنیز اضافه کنید. خواهید دید که طعم خوبی پیدا می‌کنند.

جعفری: گنجینه‌ی جوانی
جعفری یکی از پر مصرف‌ترین و قهرمانان سبزیجات معطر است. این سبزی معطر بسیار مغزی بوده و سرشار از ویتامینC، کلسیم، فیبر، ویتامینB9، آهن و آنتی‌اکسیدان‌ها می‌باشد. سعی کنید همیشه در آشپزخانه‌تان جعفری داشته باشید و برای تهیه و تزیین غذاها از آن استفاده کنید. همیشه از جعفری تازه استفاده کنید. خشک کردن جعفری چندان ایده‌ی جالبی نیست چون خشک شده‌ی این سبزی خاصیتی ندارد. کنار مرغ، گوشت و ماهی جعفری گذاشته و داخل سوپ و پوره‌هایتان نیز از این سبزی معطر استفاده کنید. حتماً داخل سبزی خوردنتان نیز جعفری داشته باشید.


آویشن: آنتی‌بیوتیک طبیعی
آویشن خواص زیادی دارد: این سبزی معطر آنتی‌بیوتیک، ضد ویروس و هضم کننده‌ی غذا است (به خصوص جوشانده‌ی آن). اگر دچار بی‌اشتهایی شده‌اید می‌توانید روی این سبزی معطر حساب کنید. از طرف دیگر آویشن شهرت زیادی در رفع خستگی دارد. داخل مایع خوش‌طعم کننده‌ی گوشت و مرغ آویشن اضافه کنید. حتی می‌توانید برای تهیه‌ی مایه‌ی ماکارونی یا لازانیا نیز از این سبزی خوش عطر استفاده کنید.


سیر: دوستدار قلب نازنین شما
سیر باعث جریان بهتر خون شده و فشار خون را کاهش می‌دهد. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که سیر میزان کلسترول بد خون را نیز کاهش می‌دهد. اگر می‌خواهید غذاهایتان خوش طعم شود همیشه در منزل سیر داشته باشید. یک حبه سیر پوست نکنده را به آبی که برای تهیه‌ی پاستا می‌جوشانید اضافه کنید. برای خوش طعم کردن کباب‌ها و ماهی حتماً به مایه‌ی آن‌ها سیر اضافه کنید. اگر بوی سیر اذیتتان می‌کند بعد از مصرف آن جعفری و یا دانه حبه هل بجویید.

هل: تضمین کننده‌ی سلامتی دستگاه گوارش
در طب چینی از هل برای مقابله با بیماری‌های مربوط به معده و روده‌ها استفاده می‌شود. هل ادرارآور نیز می‌باشد. هل به صورت دانه یا پودر به فروش می‌رسد. می‌توانید برای تهیه‌ی مربا یا کمپوت از آن استفاده کنید. حتی می‌توانید برای طبخ گوشت سفید نیز از کمی هل استفاده کنید. توصیه می‌کنیم چای یا قهوه‌تان را با اضافه کردن یک تا دو دانه هل کوبیده شده معطر کنید. هل برای افرادی که قصد چاق شدن دارند خوب است.

یکشنبه 26 بهمن 1393 ساعت 08:45  
 نظرات    
 
سن سی خلیلی فرد 04:36 دوشنبه 27 بهمن 1393
2
 سن سی خلیلی فرد
خیلی خوبه.مطلب رو پسندیدم مرسی
مجتبی محمدی 12:33 آدینه 8 اسفند 1393
0
 مجتبی محمدی
از اظهار نظر و تایید دوستان و همکاران محترم سپاسگزارم