همیشه انتخاب بهترینهای هر صنعتی کار سختی است. بهویژه زمانی که بخواهید بهترین محصولات دنیای دیجیتال را در دورانی انتخاب کنید که با توجه به پیشرفت تکنولوژی، ساختن یک محصول بد کار سختتری است. در ادامه قصد داریم بهترین لپتاپهای سال ۲۰۱۶ را به شما معرفی کنیم. تلاش کردیم بهترینها را در هر بخش انتخاب کنیم. البته نمونههای خوب زیادی وجود دارند که میتوانند مشابه مدل انتخاب شده باشند.
مکبوک پرو 2016 (نسخهی ۱۳ اینچی مجهز به تاچبار)
بیشک محصولات
اپل همواره جزو بهترین گزینهها در نوع خود هستند. این موضوع دربارهی نسل جدید مکبوک پرو که در سال ۲۰۱۶ معرفی شد نیز صدق میکند. امسال اپل با نوآوری خود نوار لمسی را به مکبوک پرو اضافه کرده است تا لپتاپ این کمپانی بیش از پیش زیبا و کاربردی باشد.
علاوه بر طراحی زیبا و تغییرات صورت گرفته در این بخش، مکبوک پرو جدید باریکترین و سبکترین مدل در این سری است که نسخهی ۱۳ اینچی آن ۱.۳۶ کیلوگرم و ضخامت آن ۱۴.۹ میلیمتر است. مدل ۱۵ اینچی مکبوک پرو به یک پردازندهی چهار هستهای Core i7 و رم ۱۶ گیگابایتی مجهز شده است و مهمترین قابلیت آن، بهرهگیری از کارت گرافیک ATI Radeon Pro با ۴ گیگابایت حافظهی پردازشی است. از طرف دیگر مدل ۱۳ اینچی نیز دارای پردازندههای Core i5 و Core i7 با ۸ گیگابایت رم و پردازندهی گرافیکی آیریس پرو اینتل است.
مکبوکهای جدید اپل با اینکه بر اساس گزارشها مشکل گرافیکی دارند، اما این مشکل با آپدیت نرمافزاری برطرف میشود. مکبوک پرو 2016 یک محصول تمامعیار، زیبا، باکیفیت و قدرتمند است.
ریزر بلید استیلث (Razer Blade Stealth)
یکی از بهترین لپتاپهای ویندوزی جایگزین سری مکبوک ایر اپل را باید لپتاپ جدید ریزر بدانیم که با نام Blade Stealth معرفی شده است. این لپتاپ با طراحی ساده و زیبای خود، سبکتر و باریکتر از نمونههای مشابه از کمپانیهای دل و اپل است. اما همه چیز به طراحی این محصول ختم نمیشود و لپتاپ ریزر مشخصات فنی قدرتمند و عملکرد بسیار خوبی دارد. حتی مدل پایهی این دستگاه دارای پردازندهی Core i7 و کیبورد جذاب کروما است و امکان استفاده از گرافیک اکسترنال نیز وجود دارد که میتواند خبر خوبی برای طرفداران گیم باشد.
اچپی اسپکتر ایکس 360 نسخه ۲۰۱۶
لپتاپ HP Spectre x360 2016 را میتوان یکی از جذابترین و بهترین لپتاپهای معرفیشده در سال ۲۰۱۶ دانست که با طراحی زیبا، بدنهی آلومینیومی باکیفیت و مشخصات فنی خوب، از کیبورد و تاچپد عالی، انواع پورتها، نمایشگر لمسی بسیار خوب و عمر باتری طولانی بهره میبرد.
مدل ۲۰۱۶ لپتاپ
اچپی اسپکتر ایکس 360 را باید یکی از بهترین دستگاههای هیبریدی سال جاری بدانیم که در مقابل هزینهی پرداختی ارزش خرید بالایی دارد. این دستگاه در حالت لپتاپ و تبلت، بهخوبی از عهدهی کارهای شما برمیآید.
دل ایکس پیاس 13 نسخهی ۲۰۱۶ (مجهز به پردازندهی کبیلیک)
نسخههای مختلف لپتاپ ایکس پیاس
دل طرفداران زیادی دارد. این لپتاپ جذاب با نمایشگر بدون حاشیهی خود توانسته است یک لپتاپ 13 اینچی در قالب یک دستگاه ۱۱ اینچی باشد. نسخهی جدید ایکس پیاس 13 به یک پردازندهی نسل هفتم اینتل از سری کبیلیک مجهز شده است و نسخهی دارای نمایشگر غیرلمسی آن میتواند تا ۱۴ ساعت شارژدهی مداوم داشته باشد.
نسخهی جدید این لپتاپ نهتنها زیباتر شده است بلکه میتوانید نسخهی رزگلد آن را با نمایشگر کواد اچدی خریداری کنید. دل ایکس پیاس 13 را باید یکی از بهترین اولترابوکهای سبکوزن دنیا بدانیم.
ایسوس راگ استریکس جیال 502 (Rog Strix GL502)
ایسوس همچون اماسآی و آلاینور، یکی از بهترین تولیدکنندگان لپتاپهای گیمینگ در دنیا است. این کمپانی تایوانی تا کنون مدلهای مختلفی با طراحی و مشخصات متنوع روانهی بازار کرده است که طرفداران زیادی دارند.
راگ استریکس جیال 502 یکی از بهترین لپتاپهای گیمینگ دنیا در سال ۲۰۱۶ است که به هیچ عنوان نمیشود عاشق آن نبود. قیمت مناسب، طراحی قابل قبول و جذاب، بهرهگیری از جدیدترین و قویترین سختافزار روز دنیا و کیفیت صدای بسیار خوب از جمله مواردی هستند که هر گیمری را به خرید این لپتاپ ترغیب میکنند.
نوتبوک 7 اسپین سامسونگ
یکی از مهمترین گزینههای خرید یک لپتاپ برای خریداران، قیمت این محصول است. نوتبوک 7 اسپین
سامسونگ نهتنها در این بخش خیلی خوب عمل کرده است و ارزش خرید بالایی دارد، بلکه محصولی کامل به شما ارائه میکند. شاید سامسونگ در بخش لپتاپ به اندازهی حوزهی گوشیهای هوشمند فعال نباشد، اما معدود لپتاپهای این کمپانی را میتوان جزو بهترینها دانست.
اسپین 7 سامسونگ از بهترین سختافزار روز در کنار طراحی زیبا و یک نمایشگر باکیفیت بهره میبرد. این لپتاپ بهخوبی میتواند از عهدهی خواستههای شما برآید. بهرهگیری از صفحه نمایش HDR باعث میشود از کار با این دستگاه ۱۵.۶ اینچی لذت ببرید.
سرفیسبوک 2016 مایکروسافت
ردموندیها سال گذشته از اولین لپتاپ خود به نام سرفیسبوک رونمایی کرد. این لپتاپ از جهات مختلف توانست نظر کاربران و کارشناسان زیادی را به خود جلب کند. سرفیسبوک نهتنها طراحی زیبا و منحصربهفردی دارد بلکه از سختافزار قدرتمندی بهره میبرد که بهخوبی از عهدهی کارهای مالتیمدیا، برنامهنویسی و مهندسی برمیآید.
نسخهی جدید این لپتاپ در سال جاری با نام Surface Book i7 معرفی شد که نسبت به نسل قبلی تفاوتهایی دارد. با اینکه طراحی نسخهی جدید مشابه نمونهی قبلی است، ولی سرفیسبوک 2016 از یک پردازندهی کور آی 7 اسکایلیک بهره میبرد و یکی از بهترین لپتاپهای ویندوزی است. این لپتاپ به گفته شرکت سازنده، میتواند تا ۱۶ ساعت شارژدهی مداوم داشته باشد. البته نباید از قیمت بالای این لپتاپ که در نسخههای مختلف عرضه میشود، غافل شد.
ذنبوک پرو UX501VW ایسوس
ایسوس لپتاپهای متنوعی در بازار دارد که هر کدام برای بازار هدفِ مشخصی تولید شدهاند. این غول تایوانی بهخوبی نبض بازار را در دست دارد و لپتاپهایی زیبا با کیفیت ساخت بالا و مشخصات فنی بسیار خوب در اختیار شما قرار میدهد. از لپتاپهای ارزانقیمت و میانرده گرفته تا اولترابوکهای جذاب و لپتاپ گیمینگ در سبد کالایی ایسوس وجود دارد.
یکی از تخصصهای ایسوس، تولید لپتاپهای مالتیمدیا و چندکاره است. ذنبوک پرو UX501VW شاید همچون رقبا طراحی بسیار زیبا و چشمنوازی نداشته باشد ؛ ولی عملکرد بسیار خوب در کنار قیمت معقول باعث میشود تمایل به خرید آن داشته باشید. بهرهگیری از پردازندهی Core i7-6700HQ در کنار پردازندهی گرافیکی GeForce GTX 960 انویدیا بهراحتی از عهدهی اجرای سختترین وظایف برمیآید.