صفحه شخصی مجتبی محمدی   
 
نام و نام خانوادگی: مجتبی محمدی
استان: تهران - شهرستان: تهران
رشته: کارشناسی ارشد عمران - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  مطالعات و نظارت عالیه
تاریخ عضویت:  1389/01/21
 روزنوشت ها    
 

 خشک کردن پوست لیمو و استفاده از آن بخش عمومی

0

پوست لیمو فواید بسیار زیادی دارد که برای اکثریت ناشناخته است، پس آنها را دور نریخته و با روشی که خانومانه در این مطلب توضیح می دهد آنها را برای مصرف آماده کنید. از مزایای پوست لیمو می توان به گردش خون منظم، پاک سازی کبد، تقویت مویرگ ها، کاهش انقباضات ماهیچه ای و جلوگیری از سکته اشاره کرد.
تهیه کردن آن هزینه ای ندارد چون پوست لیمو اغلب جزء زباله های هر خانه به حساب می رود ولی از همین امروز دیگر آن را دور نریخته و طبق آموزشی که به شما داده می شود آن را تبدیل به پودر لیمو کنید.
افراد به ندرت از خواص و فواید پوست لیمو آگاهی دارند و اغلب به خوردن لیموی تنها اکتفا می کنند، شاید هم طریقه استفاده و خوردن آن را بلد نیستند. به هرحال به خاطر خواص بی نظیری که پوست لیمو دارد از آن غافل نشده و حتما در برنامه غذایی خود از آن استفاده کنید.
 
چگونه پوست لیمو را خشک کنیم؟
برای این منظور باید از لیموترش های زرد رنگ و درشت استفاده شود، ابتدا لیمو ها را به خوبی شسته و خشک کنید. سپس با پوست کن یا چاقو پوست زرد رنگ را از آن جدا کنید. دقت کنید قسمت های سفید باعث تلخی آن می شود، پس تا جایی که می توانید پوست زرد را به صورت سطحی و نازک برش بزنید به صورتی که قسمت سفید همراه آن نباشد.
 
 
پوست ها را روی دستگاه خشک کن قرار دهید، حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت طول خواهد کشید که پوست های لیمو روی این دستگاه با درجه ۹۵ خشک شوند.
 
 
در صورتی که از این دستگاه ها در خانه ندارید می توانید پوست ها را داخل یک سینی گذاشته و آن را در هوای آزاد زیر نور آفتاب قرار دهید تا به مرور خشک شود. یک راه دیگر برای خشک کردن آنها استفاده از دمای پایین فر یا مایکروفر است. هنگامی که پوست لیمو خشک شود نمی توانید به راحتی آنها را خم کنید و پوست در اثر فشار آوردن شکسته می شود. در این هنگام پوست لیمو آماده مرحله بعدی شده است.
 
 
در این مرحله شما می توانید از این پوست های خشک شده در غذاها برای بهتر شدن مزه و طعم استفاده کنید. به عنوان مثال می توانید داخل غذاها و سبزیجاتی که مزه دار کرده و داخل فر قرار می دهید از این لیموهای خشک شده ریخته و عطر و طعم آنها را بهتر کنید.
 
 
یک روش دیگر پودر کردن پوست های خشک شده داخل آسیاب یا وسیله ای مشابه است. پودر آماده شده را داخل شیشه ریخته و برای پخت غذا یا کیک و دسر از آن به راحتی استفاده کنید. این پودر را می توانید داخل ظرف دربسته داخل یخچال به مدت یک سال نگهداری کنید.
 
 
– استفاده از پودر لیمو برای پخت و پز:
با استفاده از این پودر می توان پودر فلفل لیمویی درست کرد. یک قاشق غذایی فلفل را با دو قاشق غذاخوری پوست لیمو مخلوط کرده و به آن یک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. این پودر را داخل شیشه ای ریخته و برای طعم دادن به انواع غذاها از آن استفاده کنید.
کمی از این پودر را هر بار داخل چایی یا برای سس سالاد استفاده کنید.
این پودر را با کمی شکر مخلوط کرده و روی کوکی یا شیرینی های خانگی از آن استفاده کنید.
برای غذاها و کیک و شیرینی هایی که تخم مرغ در آنها استفاده شده می توانید به جای وانیل از این پودر لیمو استفاده کنید، لیمو بوی بد تخم مرغ را از بین می برد.
 
– استفاده از پودر لیمو برای سلامتی:
اسکراب لیمو و شکر درست کنید، نصف پیمانه شکر را با یک تا دو قاشق غذاخوری پودر لیمو مخلوط کرده و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید تا حالت خمیری و چسبناک پیدا کند. صورت یا بدن خود را کمی خیس کرده و از این اسکراب روی آن بزنید و بعد از ۲۰ دقیقه آن را بشویید. پوست لیمو در جلوگیری از مشکلات پوستی نظیر چین و چروک، آکنه و لک های پوستی نقش دارد. همچنین پوست لیمو سرشار از آنتی اکسیدان بوده و تا حد زیادی در سم زدایی پوست نقش دارد.
 
– استفاده از پودر لیمو برای تمیز کردن:
با روشی که برای شما شرح خواهیم داد می توانید تمیز کننده خانگی درست کنید. برای این منظور یک پیمانه جوش شیرین را با دو قاشق غذاخوری پودر لیمو، یک چهارم پیمانه صابون مایع، یک قاشق غذاخوری آب اکسیژنه و کمی آب در صورت نیاز مخلوط کرده و آن را داخل یک بطری بازیافتی بریزید و از آن برای تمیز کردن سینک ظرفشویی، شیرآلات و هر آنچه که نیاز به تمیز شدن دارد استفاده کنید.
 
همچنین این پودر برای از بین بردن بوی بد فرش کاربرد دارد. برای این منظور کمی جوش شیرین و پودر لیمو را با هم مخلوط کرده و آن را روی فرش بپاشید و بعد از مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آنها را جارو کنید.
حال که خواص پوست لیمو برای شما شرح داده شد، حتما این ماده غذایی را به صورتی که توضیح داده شد آماده کرده و نتایج شگفت انگیز آن را به چشم ببینید.


شنبه 30 بهمن 1395 ساعت 18:14  
 آراء    
 

 نظرات    
 
سن سی خلیلی فرد 01:40 یکشنبه 1 اسفند 1395
0
 سن سی خلیلی فرد
سپاس